Barselona

BARSELONA – 7 NOĆENJA, AVIONOM

Barselona – jedan od najlepših gradova na svetu, prestonica Katalonije, jedne od najlepših regiona Španije. Drugi je po veličini grad u Španiji, a zbog svog šarma, topline, ugodne klime, bogatstva kulture, istorije, tradicije, fantastične kuhinje i prelepih plaža, poslednjih godina je postala pravi magnet za turiste sa svih meridijana. Savršenstvo prikazano u kontrastima između starih zdanja i moderne Barselone čini ovaj grad pravim remek-delom te muzejom na otvorenom, pa je šetnja po Rambli, Monžuiku ili parku Guelj prava radost za sva čula..

PROGRAM PUTOVANJA:

I dan     Beograd – Barselona

Sastanak putnika na aerodromu ispred check-in šaltera kompanije Vueling u 20:00h. Poletanje sa beogradskog aerodroma u 21:55h. Sletanje na El Prat aerodrom u Barseloni u 00:35h. Individualan transfer do hotela, prijavljivanje. Noćenje.

II dan – VI dan Barselona

Slobodno vreme za individualne aktivnosti, obilaske. Noćenje.

VII dan   Barselona – Beograd

Napuštanje hotela u podnevnim satima. Individualni transfer do aerodroma El Prat i dolazak na check-in šalter najkasnije do 17:15h. Direktan let kompanijom Vueling na liniji Barselona – Beograd u 18:45h. Sletanje na beogradski aerodrom u 21:15h. Kraj programa.

TERMINI PUTOVANJA HOTEL CENA ARANŽMANA PO OSOBI OD
05.10. – 12.10.2019. 3* 61.710 RSD

POPUSTI I DOPLATE:

 • doplata za 1/1 sobu 14.520 RSD

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • prevoz redovnom loukost avio-kompanijom Vueling na relaciji Beograd-Barselona-Beograd, sa uključenom aerodromskom taksom,
 • smeštaj u 1/2 sobama u hotelima sa 3* u Barseloni na bazi 7 noćenja sa doručkom,
 • kabinski prtljag do 10kg težine i dimenzija 55x40x20cm (uključujući u dimenzije i točkiće, ako ih ima, kao i dršku prtljaga),
 • agencijske usluge

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje,
 • povratni transfer od aerodroma El Prat u Barseloni do hotela,
 • individualne troškove,
 • lokalne turističke takse

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja,
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 15.12.2019. godine  uz mesečno uvećanje od 2%,
 • Uplatom na račun agencije

DODATNE NAPOMENE:

–  cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije,
–  u slučaju dodatnog doplatnog  prtljaga, dimenzija i težine većih od naznačenih u programu, plaća se naknada koju određuje avio-kompanija,
–  putnik je dužan da se lično informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska, jedan dan pred put.
–  putnik je u obavezi da na aerodromu bude 1h i 30 minuta pre ugovorenog vremena polaska,

– Ulazak u hotel pri dolasku je posle 12:00h,
– napuštanje hotela je poslednjeg dana do 10:00h.

Minimum za realizaciju putovanja je 2 putnika.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Atlas Travel Service , licenca OTP 115/2016 od 15.12.2016.

NAPOMENA:
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija Atlas Travel Service d.o.o. zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u program koji moraju biti objavljeni u Programu putovanja istaknutom uprostorijama agencije ili na webstranici i ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Potvrda o garanciji putovanja: Turistička agencija Atlas Travel Service poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 evra za slučaj insolventnosti Organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 46 / 2016 od 24.12.2016. godine, polisa broj 70006370 od 07.12.2018. godine, Kompanije Dunav osiguranje a.d.o.