PočetnaAtlas Info

Mi smo Atlas Travel


Turistička agencija osnovana sa ciljem da vas bliže upozna pre svega sa ostrvom Tasos u Grčkoj gde smo proveli više godina radeći u turizmu. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u poslu, dobro smo upoznali ostrvo i imamo odličnu saradnju sa ugostiteljskim objektima na Tasosu.

Želimo da vam olakšamo boravak na ostrvu; da vam pomognemo u odabiru mesta gde biste uživali u odmoru, da vas uputimo na apartmanski i hotelski smeštaj, plaže, restorane, barove, prirodne atrakcije, istorijske spomenike i sve ono što vaš boravak na ostrvu može učiniti zanimljivim.

Pored Tasosa, kao i cele Grčke, čije poznavanje gradova, ostrva, plaža smatramo svojom specijalnošću, putevi su nas vodili ka svim delovima Evrope, od kojih izdvajamo Italiju, Španiju, južnu Francusku i Portugal, gde biste takođe mogli uživati u svojim letnjim odmorima, ali i jesenjim ili prolećnim putovanjima, obilascima.

Bavimo se organizacijom individualnih putovanja kako po zemlji, tako i po inostranstvu, gde možemo napraviti sjajan program prema vašoj zamisli bilo da je reč o odlasku u neki od evropskih gradova na vikend predah (u obilaske muzeja ili spomenika kulture ili jednostavno šetnju po gradu) ili na skijanje na nekoj od naših planina, predivnom Tirolu, francuskim Alpima.. Obilasci dvoraca Češke, Bavarske, Francuske, a možda i odlasci na festivale, kulturne manifestacije.. U saradnji sa našim partnerima u ponudi imamo i daleke destinacije, te vam izdvajamo predivna indijska i karipska, ali i ona najudaljenija ostrva naše čarobne planete.

Avio-karte su za nas poslastica u poslovanju, pa ih pretražujemo po najpovoljnijim tarifama i nudimo kako nacionalne tako i kombinacije letova takozvanih loukost kompanija, koje vas mogu odvesti po neverovatno povoljnim cenama širom Evrope.

Nadamo se da ćemo vam biti od pomoći i koristi u sakupljanju i čuvanju živopisnih trenutaka sa putovanja, kako biste što duže uživali u njima.

Vreme je za Atlas i drugačiji odmor!
Newsletter

Pretplatite se na nas newsletter i budite obaveštenim o svim fist minute ponudama i najnovijim aranžmanima.

  Posetite nas na društvenim mrežama

  Newsletter

  Pretplatite se na nas newsletter i budite obaveštenim o svim fist minute ponudama i najnovijim aranžmanima.

   https://www.atlastravel.co.rs/wp-content/uploads/2019/10/logo-g-s.png
   Close

   Atlas Info

    Popunite upit o zakazivanju aranžmana ili o dodatnim informacijama. Polja označena * su obavezna    Atlas Travel