PočetnaPolitika privatnosti

Atlas Travel Service čuva privatnost svih posetilaca internet sajta www.atlastravel.co.rs i štiti lične podatke posetilaca internet sajta. Molimo vas da pažljivo pročitate Politiku privatnosti koja sledi kako biste razumeli kako koristimo i štitimo informacije koje nam pružate.
Politika zaštite podataka o ličnosti
Atlas Travel Service poštuje vašu privatnost i vaše lične podatke ćemo koristiti isključivo za potrebe Atlas Travel Service. Pažljivo ćemo zaštititi vaše lične podatke u skladu s propisima kojima se uređuje zaštita ličnih podataka (Uredba EU 2016/679 (GDPR) i nacionalno zakonodavstvo u ovoj oblasti. Atlas Travel Service vaše podatke neće otkrivati trećim osobama, osim zakonom nadležnim organima na njihov zahtev u pisanom obliku. Prikupljeni lični podaci će biti sačuvani u vremenskom roku kako je to zakonom propisano.

Preduzete su sve potrebne mere zaštite podataka, u skladu sa utvrđenim standardima i postupcima, a koje su potrebne da bi se podaci zaštitili od gubitka, uništenja, nedopuštenog pristupa, promene, objavljivanja i svake druge zloupotrebe. Podaci se neće koristiti u svrhe koje nisu u skladu sa zakonom niti na bilo koji drugi način koji bi mogao da bude štetan po vas uključujući i narušavanje vaše privatnosti.
Informacije koje dobijamo od vas
U načelu možete posetiti ovaj internet sajt bez otkrivanja bilo kakve informacije o sebi. Naši serveri sakupljaju imena domena, a ne e-mail adrese posetilaca internet sajta. Na pojedinim delovima ovog internet sajta tražimo lične informacije o vama kako bismo vam omogućili ostvarivanje određenih prava, kao što je pružanje izvesnih informacija koje zatražite - najčešće kontakata vlasnika objekata. Ovo činimo putem upotrebe online formulara i svaki put kada nam pošaljete svoje detalje e-mailom. Informacije koje dobijemo od vas mogu uključivati vaše ime i prezime, adresu, brojeve telefona ili e-mail adresu. Od vas nikada nećemo tražiti dodatne informacije koje nisu neophodne da biste dobili uslugu koju ste zatražili.
Upotreba sakupljenih informacija
Informacije o imenima domena do kojih dođemo ne koristimo kako bismo vas lično identifikovali, već da bi na osnovu te i drugih informacija izmerili broj poseta internet sajtu, prosečno vreme provedeno na internet sajtu, pregledane stranice itd. Ove informacije ćemo koristiti isključivo da bismo izmerili frekvenciju posećivanja našeg internet sajta i unapredili njegov sadržaj. U slučaju kada od vas zatražimo druge lične informacije, kao što su vaše ime i e-mail adresa, tražićemo vaš pristanak (npr. upotrebom online formulara ili putem e-maila), obavestiti vas o procesu prikupljanja informacija i o tome kako ćemo ih upotrebiti. Informacije koje nam vi date ili do kojih dođemo putem ovog internet sajta, koristićemo isključivo za odgovaranje na vaša pitanja i/ili za pružanje i poboljšanje naših usluga. U slučaju da se predomislite i ne želite da vas kontaktiramo u budućnosti, molimo vas da nas o tome obavestite.
Maloletni korisnici
Ukoliko ste maloletni, neophodno je da dobijete dozvolu svojih roditelja ili staratelja pre nego što nam date informacije o sebi. Maloletnim korisnicima koji nemaju ovakvo odobrenje nije dozvoljeno da nam daju lične informacije.
Kolačići (cookies)
Na sajtu, kolačiće koristimo da pratimo kretanje korisnika kroz sajt, što nam omogućava da poboljšamo svoje usluge na osnovu podataka o korišćenju. Kolačiće takođe koristimo kada se ulogujete na neku od naših online usluga da bismo vam omogućili da ostanete ulogovani na njoj. Kolačić vam pomaže da na najbolji način iskoristite sajt, a nama pomaže da vam pružimo prilagođenu uslugu. Onog trenutka kada isključite pretraživač, prestaje i naš pristup kolačiću. Osim toga, imate mogućnost da prihvatite ili odbijete korišćenje kolačića. Većina internet pretraživača automatski prihvata kolačiće, ali ako to ne želite, promenom postavki možete da mu date uputstvo da ih blokira. Za promenu postavki u svom pretraživaču, idite u napredne postavke. Da bismo koristili kolačiće, potrebna nam je vaša saglasnost. Ako nastavite da koristite sajt pošto ste videli to obaveštenje, zaključujemo da pristajete da koristimo gore opisane kolačiće. Ako odlučite da ne prihvatite kolačiće, to neće uticati na vaš pristup većini informacija koje postoje na sajtu. Međutim, neke usluge ili funkcionalnosti sajta neće biti u potpunosti dostupne.
Informacije
Informacije koje nam date čuvaju se na našem serveru, a mogu im pristupiti naši zaposleni, državni organi, naši pravni sledbenici i lica koja angažujemo da obrađuju podatke u naše ime u svrhe navedene u ovoj politici ili druge svrhe za koje ste vi dali odobrenje. Takođe, možemo preneti informacije o upotrebi našeg internet sajta trećim licima, ali to neće uključivati informacije na osnovu kojih vi možete biti identifikovani. Osim ako to zakon ne nalaže, nećemo ni na koji način učiniti dostupnim niti distribuirati informacije o vama koje nam pružite, bez vašeg prethodnog odobrenja.
Drugi internet sajtovi
Naš internet sajt sadrži linkove ka drugim internet sajtovima koji nisu pod našom kontrolom i koji ne podležu ovoj Politici privatnosti. Ukoliko pristupite drugim internet sajtovima koristeći date linkove, operateri ovih internet sajtova mogu tražiti informacije od vas koje će koristiti u skladu sa svojim politikama zaštite privatnosti, koje se mogu razlikovati od naše.
Newsletter

Pretplatite se na nas newsletter i budite obaveštenim o svim fist minute ponudama i najnovijim aranžmanima.

  Posetite nas na društvenim mrežama

  Newsletter

  Pretplatite se na nas newsletter i budite obaveštenim o svim fist minute ponudama i najnovijim aranžmanima.

   https://www.atlastravel.co.rs/wp-content/uploads/2019/10/logo-g-s.png
   Close

   Politika privatnosti

    Popunite upit o zakazivanju aranžmana ili o dodatnim informacijama. Polja označena * su obavezna    Atlas Travel