Autobuske Ture Evropa Mađarska Putovanja Harkanj banja


SPA VIKEND
Cena
139 eur€ po person
Trajanje
2 noćenja
Kapacitet
35

Wellness vikend Harkanj banja

 • Opis
 • Program
 • Galerija
 • Cene i napomene
 • Slični aranžmani
 • Više informacija

Detalji aranžmana

Mesto polaska
Beograd
Mesto dolaska
Harkanj banja

U današnje vreme brzog života nije lako naći vremena za odmor i opuštanje. Ipak, preko je potrebno, jer je to način da sačuvate svoje zdravlje i da budete još produktivniji i bolji u onome što radite.
Tople termalne vode, aromatične kupke, relaks i medicinske masaže.
U proteklih dvadeset godina ljudi sve više posećuju spa i wellnes centre. U njima se neki leče, drugi opuštaju, a treći ulepšavaju. Svima je jedno zajedničko, svi vole sebe, svi čuvaju svoje zdravlje, da bi bili dobri i za druge.
U Mađarskoj na oko 290 km od Beograda, smeštena je svetski poznata i veoma popularna lekovita banja i kupalište Harkanj. Harkanj je najsevernije mediteransko područje u Evropi, koje još od 1823. godine radi, u svetu poznato, lekovito kupalište. U lečenju i prevenciji lokomotornih, hroničnih ginekoloških i osteoporoznih bolesti mogu se postići vrlo lepi rezultati, a smetnje u cirkulaciji limfe mogu potpuno nestati uz pomoć specijalnih tretmana. Prirodne okolnosti Harkanja su izvanredne a i broj sunčanih sati u godini je vrlo visok: 2100 – 2200. Nezavisno od vremenskih prilika i leti i zimi goste čekaju bazeni s vodom između 26 – 35 ºC. Savremeno kupalište danas već ne može funkcionisati bez saune, solarijuma, đakuzija i bazena za masiranje, odnosno bez kozmetičkog i salona za masažu, jer osvežavajući i kozmetički tretmani osim vašeg dobrog raspoloženja služe i za čuvanje mladosti i lepote vašega tela.

Smeštaj:
Hotel Thermal 4* http://www.thermalhotelharkany.eu/
Hotel Thermal nudi raznovrsne spa sadržaje koji uključuju termalni bazen, bazen, saunu i hidromasažnu kadu. Restoran hotela služi jela mađarske i internacionalne kuhinje. Na raspolaganju vam je izbor odličnih vina iz istorijskog vinskog regiona Vilanj. Pivnica u vrtu otvorena je od maja do oktobra. U njoj možete probati lokalne specijalitete, koji se peku i pripremaju na roštilju.
U okviru hotela se nalazi restoran, bar, recepcija koja radi non-stop, dnevna štampa, bašta, terasa, sobe za nepušače, sobe prilagođene osobama s invaliditetom, lift, sef, grejanje, ostava za prtljag. Na raspolaganju je takodje soba za osobe sklone alergijama, prostor za pušače… Od dodatnih sadrzaja koje hotel poseduje tu su teniski teren, sauna, fitnes centar, solarijum, spa i velnes centar, masaža, bilijar, hidrosamažna kada, tursko/parno kupatilo, zatvoreni bazen.
Bežični internet je dostupan na javnim mestima besplatno.

TerminCena
17.04.2020 – 19.04.2020139
15.05.2020 – 17.05.2020139
06.11.2020 – 08.11.2020139

ARANŽMAN OBUHVATA

• Autobuski prevoz (DVD, AC);
• Smeštaj u 1/2 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom – “švedski sto”, hotel Thermal 4*, Harkanj;
• Kupanje u bazenu, korišćenje saune, parne kabine;
• Bademantil
• Vodič tokom putovanja
• Organizacija putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA

• Medjunarodno zdravstveno osiguranje Milenijum osiguranje osigurana suma 30000 € iznosi 217 ,00 din za decu od 0-19 god., 391 din za osobe od 19-75 god., 928 din za osobe od 75-86 god..
• Ulaznicu za Banju Harkanj: 2900,00 Ft (oko 10 EUR) za 1 dan (1 ulaz), dete od 7-14 god.: 1100,00 Ft (oko 4 EUR),
• Boravišnu taksu 1,66 EUR po osobi/danu; plaća se na recepciji hotela
• Korišćenje termalnog bazena 4 € dnevno ili 3 € za pola dana
• Fakultativne izlete.
• Individualne troškovi

Dnevni program aranžmana

1. DAN: Polazak iz Beograda u 6:30h sa mesta koje ćemo naknadno objaviti. Vožnja uz povremena zaustavljanja radi odmora i osveženja. Smeštaj u hotel Thermal 4*. Slobodno vreme. Noćenje.
2.DAN: HARKANJ BANJA. Doručak do 10 h. Slobodno vreme za šetnju, korišćenje bazena I sauna u sklopu hotela ili kupanje u bazenima kupališta Harkany.
Fakultativno: Izlet u Šikloš i Vilanj. Okupljanje u holu hotela u 11h. Polazak prema Šiklošu, obilazak znamenitosti (Gradska kuća, Malkoč-begova džamija, srpska pravoslavna crkva…), poseta zamku, obilazak gotičke kapele Sv. Januš i izložbenih postavki u podrumu i na spratu. Nastavak puta i obilazak pitoresknog sela Vilanj gde, prema arheološkim nalazima, vinarske tradicije potiču još od rimskog doba.
Fakultativno Degustacija vina uz večeru – 6 vrsta vina + kobasica, gulas, sezonsko povrće. Okupljanje u holu hotela Thermal 4* u 18h. Povratak u hotel. Noćenje.
3.DAN: HARKANJ BANJA. Doručak i napuštanje soba do 10 h. Slobodno vreme za šetnju, wellness ili kupanje u bazenima kupališta Harkany. Bazene u hotelu takođe možete koristiti do polaska.
Fakultativno: Obilazak Pečuja sa vodičem: Kiralj ulica, pozorište, Gradska kuća, Županijska kuća, Gazi-Kasim pašine džamije, Katedrale. (25 km od Harkanj banje). Polazak za Srbiju u 17:00h. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima. Kraj programa.

 • 1. dan
 • 2 - poslednji dan
 • Poslednji dan
1. dan

Polazak iz Beograda u 6:30h sa mesta koje ćemo naknadno objaviti. Vožnja uz povremena zaustavljanja radi odmora i osveženja. Smeštaj u hotel Thermal 4*. Slobodno vreme. Noćenje.
2 - poslednji dan

HARKANJ BANJA. Doručak do 10 h. Slobodno vreme za šetnju, korišćenje bazena I sauna u sklopu hotela ili kupanje u bazenima kupališta Harkany. Fakultativno: Izlet u Šikloš i Vilanj. Okupljanje u holu hotela u 11h. Polazak prema Šiklošu, obilazak znamenitosti (Gradska kuća, Malkoč-begova džamija, srpska pravoslavna crkva…), poseta zamku, obilazak gotičke kapele Sv. Januš i izložbenih postavki u podrumu i na spratu. Nastavak puta i obilazak pitoresknog sela Vilanj gde, prema arheološkim nalazima, vinarske tradicije potiču još od rimskog doba. Fakultativno Degustacija vina uz večeru - 6 vrsta vina + kobasica, gulas, sezonsko povrće. Okupljanje u holu hotela Thermal 4* u 18h. Povratak u hotel. Noćenje.
Poslednji dan

3.DAN: HARKANJ BANJA. Doručak i napuštanje soba do 10 h. Slobodno vreme za šetnju, wellness ili kupanje u bazenima kupališta Harkany. Bazene u hotelu takođe možete koristiti do polaska. Fakultativno: Obilazak Pečuja sa vodičem: Kiralj ulica, pozorište, Gradska kuća, Županijska kuća, Gazi-Kasim pašine džamije, Katedrale. (25 km od Harkanj banje). Polazak za Srbiju u 17:00h. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima. Kraj programa.

Detaljnije o aranžmanu

POPUSTI I DOPLATE:
Dete do 6 godina na pomoćnom ležaju uz dve plative osobe GRATIS SMEŠTAJ, plaća 20 € prevoz.
Dete od 6 do 12 godina na pomoćnom ležaju uz dve plative osobe – 49€
Doplata za bazen sa termalnom vodom (otvoreni I zatvoreni) 3 € za poludnevno korišćenje.
Doplata za 1/1 sobu je 30 € - na upit.

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:
• Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu € NBS;
• Uplata avansa od 30% od ukupne cene aranžmana, a ostatak na 3 jednake rate čekovima građanja do polaska.

VAŽNE INFORMACIJE
Program je rađen na bazi minimum 35 putnika. Preogram je moguće realizovati I sa manjim brojem putnika uz doplatu za prevoz u iznosu od 10-15€ u zavisnosti od broja prijavljenih.
Radno vreme Banje Harkanj: od 09-18:00
http://www.harkanyfurdo.hu/

Ostale napomene u vezi samog aranžmana

FAKULTATIVNI PROGRAMI: Obavezno prijavljivanje u agenciji zbog rezervacije termina za grupe. Plaćanje vodiču na licu mesta. Ne možemo garantovati mogućnost naknadne prijave tokom putovanja.

IZLET ŠIKLOŠ I VILANJ – 15€
Obilazak znamenitosti Šikloša (Gradska kuća, Malkoč-begova džamija, srpska pravoslavna crkva…), poseta zamku, obilazak gotičke kapele Sv. Januš i izložbenih postavki u podrumu i na spratu. Nastavak puta i obilazak pitoresknog sela Vilanj gde, prema arheološkim nalazima, vinarske tradicije potiču još od rimskog doba.

DEGUSTACIJA VINA I VEČERA – 18€
Degustacija 6 Vrsta vina + kobasica, gulas, sezonsko povrće.
Degustacija vina u maloj porodičnoj vinariji u Šiklošu. Domaćica Marica ce vam ispričati svoju vinsku priču. Probaćete 6 vrsta vina I moći ćete da kupite prvoklasna vina direktno od proizvođača.

PEČUJ - 10€
Obilazak Pečuja sa vodičem: Kiralj ulica, pozorište, Gradska kuća, Županijska kuća, Gazi-Kasim pašine džamije, Katedrale, Sečenji trg , Trg Sent Ištvana I Trg Lajoša Košuta.
Fakultativni obilasci nisu obavezan deo programa i zavise od broja prijavljenih u grupi. Minimum za realizaciju izleta je 20 putnika. Cena izleta uključuje prevoz, usluge vodiča, obilaske gradova I spomenika kulture. Agencija Organizator zadržava pravo promene cena izleta u slučaju promene cena ulaznica na lokalitetima. U slučaju nedovoljnog broja putnika, turistička agencija Organizator putovanja može punuditi više cene u odnosu na ponuđene u programu, a putnik nije dužan to da prihvati.

Preporučuje se polisa putnog zdravstvenog osiguranja jer madjarski službenici s vremena na vreme proveravaju posedovanje iste. Agencija ne snosi odgovornost ukoliko putniku zbog neposedovanja polise bude uskraćen ulazak u Mađarsku.

Molimo vas da se pre zaključenja Ugovora o putovanju upoznate sa Programom putovanja kao i Opštim uslovima putovanja agencije Atlas Travel Service.
PREMA ZAKONU O TURIZMU ORGANIZATOR PUTOVANJA IMA PROPISANU POLISU OSIGURANJA BROJ 2700504 OD 01.01.2020. GODINE - ROK VAŽENJA 01.10. 2020. GODINE, POLISA KOMPANIJE DUNAV OSIGURANJE, U VISINI OD 200 000 € ZA SLUČAJ INSOLVENTNOSTI ORGANIZATORA PUTOVANJA I ZA SLUČAJ NAKNADE ŠTETE KOJA SE PROUZROKUJE PUTNIKU NEISPUNJENJEM, DELIMIČNIM ISPUNJENJEM ILI NEUREDNIM ISPUNJENJEM OBAVEZA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJE SU ODREĐENE OPŠTIM USLOVIMA I PROGRAMOM PUTOVANJA
Program je rađen na bazi minimum 35 putnika.
U slučaju nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava prvo da realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Agencija zadržava parvo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualni drugačije usmene informacije o program putovanja.
Organizator zadržava parvo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke aencije Atlas Travel Service

Podelite na društvenim mrežama
Newsletter

Pretplatite se na nas newsletter i budite obaveštenim o svim fist minute ponudama i najnovijim aranžmanima.

  Posetite nas na društvenim mrežama

  Newsletter

  Pretplatite se na nas newsletter i budite obaveštenim o svim fist minute ponudama i najnovijim aranžmanima.

   https://www.atlastravel.co.rs/wp-content/uploads/2019/10/logo-g-s.png
   Close

   Harkanj banja

   Cena
   139 eur€ po person
   Trajanje
   2 noćenja
   Kapacitet
   35

    Popunite upit o zakazivanju aranžmana ili o dodatnim informacijama. Polja označena * su obavezna    Atlas Travel