Avio-Aranžmani Madrid Putovanja Madrid


LAST MINUTE
Cena
455€ po person
Trajanje
4 dana
Kapacitet
20

Veličanstveni Madrid

 • Opis
 • Program
 • Cene i napomene
 • Slični aranžmani
 • Više informacija

Detalji aranžmana

Mesto polaska
Beograd - Aerodrom Nikola Tesla
Mesto dolaska
Madrid

Madrid je glavni grad Kraljevine Španije i istoimene autonomne pokrajine i nalazi se u srcu Pirinejskog poluostrva. Godine 1561. Je kralj Felipe II Madrid proglasio prestonicom onog što će ubrzo zatim postati najveća svetska imperija. Danas o tim vremenima svedoče muzeji, velelepne građevine,crkve,palate i parkovi. Osvojiće Vas šarmom i energijom, vrlo tipičnom i neodoljivom. Nezaobilazne znamenitosti Madrida su Kraljevska palata, Plaza Mayor – centralni trg iz vremena Habzurga, koji je danas mesto okupljanja i stanovnika i posetilaca grada, sa brojnim kafeima, restoranima, prodavnicama, uličnim zabavljačima, muzej Prado koji sadrži jednu od najelitinijih postavki umetničkih dela na svetu čiji su autori Goja, Velaskez, El Greko… Madrid je takodje poznat po svojoj modernoj arhitekturi, neboderima, noćnom zivotu…Zato se kaže da nigde drugde u svetu prošlost nije tako blizu sadašnjosti.

OPIS HOTELA

RAFAEL VENTAS 4* – www.hotelsterlingmadrid.com – Hotel se nalazi u jednoj od najpoznatijih avenija Madrida, calle Alcala, poznatoj i po mnogobrojnim prodavnicama i restoranima. U neposrednoj blizini je i čuvena zgrada Las Ventas, arena u kojoj se održavaju koride. Od glavnog gradskog trga Sol, hotel je udaljen nekoliko stanica vožnje metroom, direktnom linijom. Metro stanica El Carmen je udaljena svega 100 m od hotela. Sobe: Hotel raspolaže sa 111 soba, svaka ima kupatilo, klima uređaj, SAT TV, mini bar, internet konekciju (uz doplatu), sef i fen. Hotelski sadržaj: U sastavu hotela je El Capote restoran u kome se poslužuju tradicionalna španska i internacionalna jela i bar. Na raspolaganju su i parking i WI FI internet uz doplatu.

Organizator putovanja agencija Ponte travel zadrzava pravo zamene ovih hotela slicnim hotelima iste kategorizacije.

 1/2 SOBA 499
1/1 soba629
RAFAEL VENTAS**** 4 dana / 3 noćidodatni krevetND479
Infant 0-2 god25
Dete 2-12 god479

Infant placa sigurnosnu taksu / CENE SU IZRAZENE U EUR PO OSOBI

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE

• 3 nocenja u hotelu Rafael Ventas 4* na bazi nocenja sa doruckom
• avionski prevoz na relaciji Beograd – Madrid – Beograd
• aerodromske takse – u visini od oko 120eur -na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se placaju u dinarima u poslovnicama PonteTravela ili u poslovnicama ovlašcenih subagenata
• rucni prtljag do 8kg po osobi
• prtljag 23kg po osobi
• transferi aerodrom-hotel-aerodrom
• panoramsko razgledanje Madrida
• usluge vodica na srpskom
• troskove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE

• fakultativni izleti
• medjunarodno putno osiguranje – mogucnost kupovine u agenciji
• individualni troskovi putnika

 • 1 dan - 08.3. nedelja
 • 2 dan - 09.3. ponedeljak
 • 3 dan - 10.3. utorak
 • 4 dan - 11.3. sreda
1 dan - 08.3. nedelja

Beograd - Madrid

Sastanak grupe na aerodromu 2 sata pre poletanja aviona. Let za madrid JU570 u 06:00 kompanijom Air Serbia. Sletanje u Madrid u 09:15. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Španski trg, Gran Via, Puerta del Sol (Sunčana kapija), Plaza Mayor (Glavni trg), Puerta de Toledo (slavoluk), park Retiro, Trg Sibeles, Salamanka, stadion Santiago Bernabe...Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

2 dan - 09.3. ponedeljak

Madrid - Toledo

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet u Toledo. Toledo je srednjovekovna prestonica Španije, udaljen 70km od Madrida. Prema legendi, osnovali su ga jevrejski kolonisti koji su mu i ime dali. Zanimljiva istorija i narodi koji su ga osvajali ostavili su trag u razvoju grada. Španska prestonica je ostao sve do 1561. godine, kada je slavu i značaj preuzeo Madrid. Toledo je poznat i kao grad u kom je živeo i stvarao čuveni slikar, vajar, arhitekta i književnik El Greko (poreklom Grk sa Krita), krajem XVI i početkom XVII veka...Povratak u Madrid. Noćenje.

3 dan - 10.3. utorak

Madrid - Segovija

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet za Segoviju, grad koji se nalazi u regiji Kastilja i Leon, udaljen oko 180 km od Madrida. Glavna obeležja grada su najbolje očuvani rimski akvadukt, katedrala i dvorac, zbog kojih je Segovija uvršćena na listu svetske kulturne baštine pod zastitom Unesko-a. Karakteristična panorama ovog grada čije su zgrade izgrađene od terakote i krečnjaka, smeštena je na brda Kastilje koja okružuje Sijera de Guadarama. Obilazak starog dela grada: Plasa Major, panorama Katedrale, Trg Sv. Martina, plemićka četvrt sa palatama i crkvama. Obilazak dvorca Alkazar i pauza za individualni obilazak i šetnju. Povratak u Madrid. Noćenje.

4 dan - 11.3. sreda

Madrid - Beograd

Doručak. Napustanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Transfer do aerodroma za let JU 575 u 21:00 za Beograd. Sletanje u Beograd u 23:55. Kraj programa.

Detaljnije o aranžmanu

OSIGURANJE

Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdavstveno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama WIENER STADTISCHE osiguranja. Ovim osiguranjem putnik , odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije i repatrijacije. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenom uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije (rani buking 50%) od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska, ukoliko cenovnikom nije drugačije definisano

2. TURISTIČKIM KREDITOM

3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - Uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana na 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 10,20 i 30-og u mesecu.

POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 24 SATA PO UPLATI AKONTACIJE

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana

CENE ZA DECU

Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika

FAKULTATIVNI IZLETI

• Toledo - cena izleta: 69 € po osobi
• Segovija - cena izleta: 60 € po osobi

Lokalna turistička agencija (organizator fakultativnih izleta) zadržava pravo promene cene, dana realizacije i minimalnog broja putnika za
realizaciju izleta. *Sve cene su informativnog karaktera, za minimum 15 prijavljenih putnika. Prijavljivanje za izlete se vrsi u agenciji, placanje izleta na licu mesta.

NAPOMENA

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste ORGANIZATORA PUTOVANJA prvog
dana boravka. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,…) obratite nadležnim organima
domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja, agencije Ponte travel i sastavni su deo programa.
Minimum za realizaciju programa je 20 putnika.

TURISTIČKA AGENCIJA ATLAS TRAVEL SERVICE NASTUPA U SVOJSTVU SUBAGENTA

 

Podelite na društvenim mrežama
Newsletter

Pretplatite se na nas newsletter i budite obaveštenim o svim fist minute ponudama i najnovijim aranžmanima.

  Posetite nas na društvenim mrežama

  Newsletter

  Pretplatite se na nas newsletter i budite obaveštenim o svim fist minute ponudama i najnovijim aranžmanima.

   https://www.atlastravel.co.rs/wp-content/uploads/2019/10/logo-g-s.png
   Close

   Madrid

   Cena
   455€ po person
   Trajanje
   4 dana
   Kapacitet
   20

    Popunite upit o zakazivanju aranžmana ili o dodatnim informacijama. Polja označena * su obavezna    Atlas Travel