Autobuske Ture Evropa Grčka Leto Uskrs u Edipsosu


(USKRS VIKEND)
Cena
150€ po person
Trajanje
5 noćenja
Kapacitet
50

Grčka Uskrs u Edipsosu

 • Opis
 • Program
 • Cene i napomene
 • Slični aranžmani
 • Više informacija

Detalji aranžmana

Mesto polaska
Beograd
Mesto dolaska
Edipsos

Evia je drugo po veličini grčko ostrvo. Prostire se uz obalu Beotije i Atike od severnih Sporada, pa do ostrva Andros nadomak Kiklada. Evia se nalazi na jednom od najvažnijih pomorskih puteva Sredozemlja. Zahvaljujući ogromnom prirodnom bogatstvu i povoljnom položaju, spada u najrazvijenije oblasti stare Grčke, a prestonica Halkida, jedan je od najuticajnijih antičkih gradova. Severna obala ostrva blago se spušta u more stvarajući slike fascinantne lepote. Ova oblast doživela je snažan turistički razvoj poslednjih decenija.

Posebno mesto zauzimaju Pefki, Limni, Edipsos. Edipsos je jedno od najstarijih banjskih odmarališta u celoj Grčkoj. Puno ime mesta je Lutra Edipsos što u prevodu znači Banja Edipsos. Pominje se već od vremena Aristotela a mesto je bilo jako popularno i u doba rimskih imperatora. U letovalištu se nalazi blizu 200 hotela od kojih mnogi nude spa tretmane. Danas je Edipsos moderno letovalište koje nudi sav sadržaj koji je potreban za potpun i kvalitetan odmor. Mesto je nastanjeno i u zimskom periodu pa turistička sezona počinje rano u proleće i završava se kasno u jesen. Edipsos se nalazi na svega 20ak km mesta Agiokampos gde pristaje trajekt sa kopna.

Hotel Galaxy**i Anesis*** nalaze se u centru mestu Lutra Edipsos, u neposrednoj blizini termalnih izvora. Sve smeštajne jedinice poseduju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, toaletnu kozmetiku, klimu, frižider, telefon, TV.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

TerminCena
14.04.2020 – 21.04.2020150 €

Cene su prikazane u evrima po osobi. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

Sadržaj: WiFi (bez doplate), parking.

Spisak onoga što spada u cenu aranžmana

• Prevoz autobusom visoke turističke klase na navedenoj relaciji, sa placenim trajektom.
• Smeštaj u hotelu Galaxy ** i Anesis** u Edipsosu na bazi 5 noćenja sa doručkom,
• Razgledanje po programu METEORI, SOLUN
• Turistički vodič pratilac tokom putovanja
• Troškovi organizacije

Spisak onoga sto ne spada u cenu aranžmana

• Putno zdravstveno osiguranje
• Ulaznice – Meteori 3€, Akropolj 20€
• Individualni troškovi.

 • 1. ( 14.04 ) dan BEOGRAD
 • 2. ( 15.04 ) dan METEORI – EDIPSOS
 • 3. (16.04 )dan EDIPSOS
 • 4. (17.04) dan EDIPSOS
 • 5. (18.04 )dan EDIPSOS – MANASTIR SV. JOVANA RUSA- CHALKIDA-ATINA
 • 6. (19.04) dan EDIPSOS
 • 7. (20.04 ) dan EDIPSOS- SOLUN
 • 8. (21.04 ) dan BEOGRAD
1. ( 14.04 ) dan BEOGRAD

Polazak iz Beograda sa dogovorenog mesta u poslepodnevnim satima, vožnja sa usputnim pauzama radi odmora I regulisanja carinskih formalnosti.
2. ( 15.04 ) dan METEORI – EDIPSOS

Dolazak u Kalambaku, odlazak na Meteore, mistične stene Meteora nalaze se na prelazu ravne Tesalije i Pindskih planina, iznad sela Kalambaka.. Nakon posete Meteorima ,nastavak putovanja do Glife, ukrcavanje na trajekt I odlazak na Eviu, poznatu grčku banju Edipsos. Smeštaj u hotel, slobodno vreme. Noćenje.
3. (16.04 )dan EDIPSOS

Doručak. Šetnja I upoznavanje banje. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.kupanje na termalnim plazama.Uvece druzenje Noćenje.
4. (17.04) dan EDIPSOS

Doručak. Šetnja I upoznavanje banje. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.Banja Edipsos poznata je po  termalnim izvorima, gde voda, temparature od 30 do 70 stepeni, izvire iz kamena na obali mora. Jedan od deset najpoznatijih spa hotela u Evropi, Terma Sila Spa nalazi se u centru banje. U rimskom periodu, poznatu grčku banju su posetili i rimski imperatori : Hadrijan, Sula i Marko Aurelio. Noćenje.

5. (18.04 )dan EDIPSOS – MANASTIR SV. JOVANA RUSA- CHALKIDA-ATINA

Doručak. Celodnevni fakultativni izlet do Atine sa posetom crkve Sv. Jovana Rusa I Chalkide, ili slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Izlet Atina:Polazak iz Edipsosa posle doručka( rani doručak), odlazak do manastira Sv. Jovana Rusa koji se nalazi na 50 km od Edipsosa, u mestu Prokopi.  Crkva je jedno od najposećenijih svetih mesta u Grčkoj. Mošti sveca  se I danas nalaze u velikoj crkvi, u impresivnoj građevini sa dva velika zvonika. Za Svetog Jovana Rusa vezuju se mnogobrojna čuda i uslišene molitve vernika. Pored glavne crkve možete uzeti sveto ulje i vodu, za koje se veruje da su čudotvorne. Nastavak putovanja do Atine preko Chalkide, glavnog grada ostrva gde pravimo pauzu I obilazimo most  gde voda  6 sati tece na jednu a 6 sati na drugu stranu. Dolazak u Atinu, razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča: trgovi Omonija I Sintagma, vožnja ulicom Filelinon pored Ruske crkve i crkve Svetog Pavla, raskošne Nacionalne bašte sa više od 200 vrsta mediteranskog rastinja, Hadrijanovog slavoluka, hrama posvećenog Zevsu Olimpskom, čuvenog stadiona Kalimarmaro i nekadašnje predsedničke palate. Odlazak na Akropolj. Obilazak hramova Partenon, Erehtejon i Atine Nike unutar prostora Akropolja sa detaljnim objašnjenjima. U nastavku vožnja pored Akademije, Univerziteta i Nacionalne biblioteke, tri prelepe neoklasične gradjevine.Polazak iz Atine u 18:00 h. dolazak u Edipsos večernjim satima.Noćenje.

6. (19.04) dan EDIPSOS

Dorucak . Odlazak na Vaskrsnju liturgiju I pricest  u gradu Edipsos. Slobodno  vreme .Fakualtivni odlazak na “Grcko vece “u taverni .Nocenje

7. (20.04 ) dan EDIPSOS- SOLUN

Doručak. Napuštanje hotela, polazak za Solun. Trajektom sa Evije do Glife I autoputem do Soluna. Dolazak u Solun, panoramsko razgledanje grada:  Via Egnacia, Bela kula, Helexpo, Galerijev Slavoluk, Rotonda, Aristotelov trg, crkva svetog Dimitrija, odlazak do Zejtinlika- srpskog vojničkog groblja, povratak u centar grada, slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim satima.

8. (21.04 ) dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim satima.

Detaljnije o aranžmanu

USLOVI PLAĆANJA I NAČIN PLAĆANJA

 • Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu € NBS;
 • Uplata avansa od 30% od ukupne cene aranžmana, a ostatak na 3 jednake rate čekovima građanja do polaska.

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Minimum 25 putnika za realizaciju.

Izlet  Atina(Jovan Rus ,Halkida )  25 € - bez ulaznice za Akropolj ( 20 €),Grcko vece  26 €

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.

Molimo vas da se pre zaključenja Ugovora o putovanju upoznate sa Programom putovanja kao i Opštim uslovima putovanja agencije Rini Travel.

PREMA ZAKONU O TURIZMU ORGANIZATOR PUTOVANJA IMA PROPISANU POLISU OSIGURANJA BROJ 300000015962 OD 01.01.2020. GODINE - ROK VAŽENJA 01.10. 2020. GODINE, POLISA MILENIJUM  OSIGURANJE, U VISINI OD 200 000 € ZA SLUČAJ INSOLVENTNOSTI ORGANIZATORA PUTOVANJA I ZA SLUČAJ NAKNADE ŠTETE KOJA SE PROUZROKUJE PUTNIKU NEISPUNJENJEM, DELIMIČNIM ISPUNJENJEM ILI NEUREDNIM ISPUNJENJEM OBAVEZA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJE SU ODREĐENE OPŠTIM USLOVIMA I PROGRAMOM PUTOVANJA

Program je rađen na bazi minimum 50 putnika.
U slučaju nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je 5 dana pre početka putovanja.

Agencija zadržava prvo da realizuje prevoz uz korekciju cene ili u saradnji sa drugom agencijom. Agencija zadržava parvo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu.

Agencija ne snosi odgovornost za eventualni drugačije usmene informacije o program putovanja.

Organizator zadržava parvo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke aencije Rini travel.

TURISTIČKA AGENCIJA ATLAS TRAVEL SERVICE NASTUPA U SVOJSTVU SUBAGENTA

CITY VACATIONS
From NA UPIT€
CITY VACATIONS
From NA UPIT€
TOP HOLIDAYS
From NA UPIT€
TOP HOLIDAYS
From NA UPIT€
TOP HOLIDAYS
From NA UPIT€
(CITY VACATIONS)
From NA UPIT€
LETO 2020
From NA UPIT€
LETO 2020
From 295€
Podelite na društvenim mrežama
Newsletter

Pretplatite se na nas newsletter i budite obaveštenim o svim fist minute ponudama i najnovijim aranžmanima.

  Posetite nas na društvenim mrežama

  Newsletter

  Pretplatite se na nas newsletter i budite obaveštenim o svim fist minute ponudama i najnovijim aranžmanima.

   https://www.atlastravel.co.rs/wp-content/uploads/2019/10/logo-g-s.png
   Close

   Uskrs u Edipsosu

   Cena
   150€ po person
   Trajanje
   5 noćenja
   Kapacitet
   50

    Popunite upit o zakazivanju aranžmana ili o dodatnim informacijama. Polja označena * su obavezna    Atlas Travel