Grčka Leto Ostrva Potos Tasos Vila Janis


POPUST 15%
Cena
95€ po person
Trajanje
10 noćenja

Leto u Potosu, vila Janis

  • Opis
  • Program
  • Galerija
  • Cene i napomene
  • Slični aranžmani

Detalji aranžmana

Mesto polaska
Novi Sad - Parking hotela Sajam / Beograd - Garaža saobraćajnog preduzeća Lasta, auto-put Beograd-Niš br. 4 / Niš - Benzinska pumpa preko puta Hotela Nais
Mesto dolaska
Tasos

Tasos, poznat i kao zeleno ostrvo je jedinstveno ostrvo po svojoj lepoti, šarmu, prirodi, ali i ostrvljanima koji su nam sačuvali svoju kulturu i tradiciju pa im se iznova vraćamo. Sa preko 50 uglavnom peščanih plaža, ostrvo Tasos predstavlja pravu malu riznicu za brojne turiste.

Potos – je mesto na južnoj strani ostrva, udaljen od Limenasa 45 km i 4 km od Limenarije. Nekada je Potos bio malo ribarsko selo, a danas je jedno od najposećenijih mesta na Tasosu koje i pored mnogobrojnih turista nije izgubilo svoj šarm. U okolini Potosa se nalaze najlepše plaže ostrva Tasos; Pefkari, Psili Amos, Astrida, Metalija, i lako su dostupne lokalnim autobusom ili automobilom. Posebna karakteristika ovog mesta je dobar noćni život. Veliki broj kafića, restorana, prodavnica i noćnih klubova u večernjim satima upotpuniće vaš odmor.

Vila Janis – nalazi se u centralnom delu Potosa, 200 metara od gradske plaže. Supermarket, pekare, taverne i restorani su u neposrednoj blizini. Vila raspolaže studijima za dve osobe. U svakom studiju se nalazi kupatilo, čajna kuhinja, TV prijemnik i klima uređaj. Korišćenje klima uređaja nije uključeno u cenu već se doplaćuje na licu mesta i iznosi 5 evra dnevno. U dvorištu vile se nalazi privatni parking za goste vile. Dozvoljen je pristup kućnim ljubimcima, onim manjim.

smene18.05.201928.05.201907.06.201917.06.201927.06.201907.07.201917.07.201927.07.201906.08.201916.08.201926.08.201905.09.201915.09.2019
1/2 st95130185295365420490490490430350275195
1/2+1 st120170235370430515595595595490400310225

Cene iz tabele obuhvataju najam studija za izabrani period. Jedno dete do 12 g. ne plaća smeštaj ukoliko koristi ležaj sa roditeljima.
Cene izražene u evrima se izračunavaju po srednjem kursu NBS na dan prodaje.

AUTOBUSKI PREVOZ

Mesto polaskaVremeOdrasla osobaDeca do 12 godJedan pravac
Novi Sad - Parking hotela Sajam14:00857575
Beograd - Garaža saobraćajnog preduzeća Lasta, auto-put Beograd-Niš br. 416:00706060
Niš - Benzinska pumpa preko puta Hotela Nais19:00655555

Polazak je dan ranije u odnosu na termin iz programa. Povratak je poslednjeg dana po terminu iz programa u popodnevnim satima iz Potosa. Tačna vremena i mesta polaska su podložna promenama. Putnik je dužan da se informiše o mestu i vremenu polaska u agenciji, jedan dan pred put, odnosno u povratku, u lokalnoj agenciji.
• moguće je priključenje putnika ispred svih motela i na pumpama, na auto-putu Beograd-Niš-Skoplje,
• u cenu prevoza za Tasos karta za trajekt nije uračunata (plaća se vodiču u autobusu), po ugovorenoj ceni iz ugovora i cenovnika Organizatora, koja iznosi 3 eur.
Prevoz se vrši autobusima turističke klase koji raspolažu klima uređajem, TV-om i HI-FI opremom.
• Organizator zadržava pravo promene vremena polaska o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije dva dana pred polazak,
• raspored sedenja pravi Organizator, shodno datumu prijave, osim u izuzetnim slučajevima. Količina prtljaga nije limitirana, ali je poželjno da ne prelazi dva komada po osobi. Autobus se po dolasku u letovalište zaustavlja najbliže moguće smeštajnim objektima,
• pauze se prave prema unapred utvrđenom tajmingu i mestu. Na granici nije dozvoljeno napuštanje autobusa, osim po zahtevu granične službe.

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ

Predstavnik agencije, na dan dolaska putnika sopstvenim prevozom na ostrvo, ne dočekuje putnike u luci radi smeštanja u ugovorene vile i hotele. Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz (osim u slučaju nemogućnosti da pronađu ugovorenu vilu ili hotel, kada treba da kontaktiraju predstavnika telefonom). Predstavnik agencije, na dan smene iz tehničkih razloga nije u mogućnosti da smešta navedene putnike: doček nove i ispraćaj stare grupe ili se predstavnik ne nalazi u blizini luke.

U cenu je uključeno

• smeštaj u izabranim objektima na bazi 10 i više noćenja, u sobama strukture 1/2 i 1/2+1
• usluge predstavnika lokalne agencije na destinaciji,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

• autobuski prevoz (pogledajte cenu autobuskog prevoza u tabeli),
• zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti (plaćaju se na licu mesta kod predstavnika u lokalnoj turističkoj partenrskoj agenciji),
• individualni troškovi.

  • 1 dan
  • 2-11 dan
  • 12 dan
  • 13 dan
1 dan

NOVI SAD, BEOGRAD, NIŠ – TASOS

Sastanak putnika na mestu polaskaNoćna vožnja sa kraćim usputnim pauzama za odmor.

2-11 dan

TASOS

Dolazak u luku Keramoti, vožnja trajektom u trajanju od 45 minuta, a potom na ostrvo Tasos u jutarnjim/podnevnim časovima, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.

12 dan

TASOS – NIŠ, BEOGRAD, NOVI SAD

Napuštanje studija/aprtmana do 09:00 časova, polazak autobusa u poslepodnevnim satima. Vožnja sa kraćim usputnima pauzama za odmor.

13 dan

BEOGRAD

Dolazak na mesto povratka u ranim jutarnjim satima. 

 

Za goste koji na odmor odlaze sopstvenim prevozom, početaki i kraj aranžmana jesu termini iz tabele

Detaljnije o aranžmanu

OBAVEZNO PUTNO OSIGURANJE

Svaki putnik sa srpskim pasošem je dužan da ima zdravstveno putno osiguranje za putovanje u zemlje šengenskog sporazuma. Polise se mogu uplatiti kako kod organizatora putovanja tako i kod turističkih agencija posrednika (Subagenata), ali i u osiguravajućim društvima.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje se može izvršiti gotovinom, čekovima građana ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja kao i autobuskog prevoza se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Cena koja je naznačena u katalogu i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minut ponude.

Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA

• za celokupnu uplatu do 31.12.2019. odobravamo popust 15%

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA

• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE

• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12.2020. godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana, uz uvećanje od 2% mesečno.

4. ADMINISTRATIVNA ZABRANA

• akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator,a jedan overen primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru, a najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15-og u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12.2020. godine. Preostali iznos duga koji ide preko administrativne zabrane uvećava se za 2% na mesečnom nivou. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

POPUSTI I DOPLATE

• Doplata za jednokrevetnu sobu ne postoji već se plaća cena za dvokrevetnu sobu naznačena na našoj veb stranici.
• Dete 2-12 godina ne plaća smeštaj pod uslovom da koristi ležaj sa roditeljima,

DODATNE NAPOMENE

• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu,
• smeštajni objekti koji u katalogu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi. Higijenu u apartmanima i studijima održavaju gosti, a posteljina se menja najmanje jednom u toku smene. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom rasklopivi ili su manjih dimenzija od standardnog ležaja.
• u pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185 cm sa 75-80 cm, a francuski (dve osobe) 185-190 cm sa 115-155 cm.
• cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
• tokom sezone, moguća je promena mesta i vremena polaska
• putnik je dužan da se lično informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska, jedan dan pred pu,.
• putnik je u obavezi da na dogovorenom mestu polaska bude 30 minuta pre ugovorenog vremena polaska,
• Ulazak u studije/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• napuštanje studija/apartmana je poslednjeg dana do 09:00h.

VAŽNE NAPOMENE

• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.

• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost, oba roditelja, na punoletno lice sa kojim putuju.

Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja br. 70006370, od 07.12.2019. god. osiguravajuće kompanije Dunav Osigurnje.

Podelite na društvenim mrežama
Newsletter

Pretplatite se na nas newsletter i budite obaveštenim o svim fist minute ponudama i najnovijim aranžmanima.

Newsletter

Pretplatite se na nas newsletter i budite obaveštenim o svim fist minute ponudama i najnovijim aranžmanima.

https://www.atlastravel.co.rs/wp-content/uploads/2019/10/logo-g-s.png
Close

Vila Janis

Cena
95€ po person
Trajanje
10 noćenja

Popunite upit o zakazivanju aranžmana ili o dodatnim informacijama. Polja označena * su obaveznaAtlas Travel