Grčka Kontinentalna Grčka Leto Neos Marmaras Sitonija Vila Relax


IZDVAJAMO
Cena
120€ po person
Trajanje
10 noćenja

Leto u Neos Marmarau vila Relax

 • Opis
 • Galerija
 • Cene i napomene
 • Slični aranžmani
 • Autobuski prevoz

Detalji aranžmana

Nekadašnja ribarska luka Neos Marmaras je sada jedno od najpopularnijih letovališta na Sitoniji. U pozadini su brda sa borovom šumom, a sama luka je smeštena u zalivu u obliku potkovice, na severnom kraju velikog zaliva oko 118 km od Soluna. Zemlja je nekada pripadala manastiru, ali su oblast 1922. godine naselile grčke izbeglice iz Marmarasa iz Turske, te odatle potiče i ime Neos Marmaras. Plaže u Neos Marmarasu gledaju ka jugu istočno i zapadno od letovališta Neos Marmaras, sa mekim bledim peskom i blagim padom ka moru, što ih čini pogodnim za decu. Najpoznatije plaže u Neos Marmarasu su rajska plaža Paradisos i Porto Carras. Na jednom kraju plaže Porto Carras nalazi se i najveći hotelski kompleks u severnoj Grčkoj. U Neos Marmarasu postoji pošta, ambulanta, apoteka, mnogo supermarketa, taverni, barova, kafića, pekara, picerija, poslastičarnica i rent a car agencija.

Vila Relax studios se nalazi na ulasku u Neos Marmaras, početku Paradiso plaže, na svega 80 metara udaljenosti od plaže Paradiso beach. Ova vila raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji su smešteni na prvom spratu objekta. Sve smeštajne jedinice vile Relax studios poseduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj čije je korišćeno uključeno u cenu najma. U vili postoji mogućnosti korišćenja wi-fi. interneta. Tokom boravka gosti sami vode računa o higijeni apartmana, promena posteljine i peškira je jedanput u toku boravka. Parkiranje je moguće u okolini objekta.

Sopstveni prevoz

Letovanje 202020.530.509.0619.0629.0609.0719.0729.0708.0818.0828.0807.0917.09
1/2 studio120200270350435495580580580490360230140
1/3 studio150255360375470540620620620520420300180

ARANŽMAN OBUHVATA

• usluge smeštaja (10 noćenja) na bazi najma studija/apartmana u izabranom terminu prema tabeli,
• predstavnik turističke agencija,
• troškovi organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA

• turističku taksu od 0,5 eur dnevno, plaća se po studiju/apartmanu na licu mesta,
• troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja (informacija o visini premije i uslovima u agenciji)

Program putovanja

1. dan: Dan početka usluge. Dolazak u mesto boravka, smeštaj u odabrani objekat.
2. dan – 10. dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama.
11. dan: Poslednji dan boravka, napuštanje objekta. Kraj usluga.

Detaljnije o aranžmanu

Uslovi i način plaćanja

• Uplate u celosti do polaska: Gotovinske uplate u našoj poslovnici; Uplatom na naš tekući račun,
• Čekovima. Avans 40% gotovniski prilikom rezervacije, a ostatak odloženo u jednakim mesečnim ratama deponovanjem čekovima građana. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, a zadnja rata dospeva najkasnije do 15 decembra tekuće godine
• Uplate iz inostranstva
• Za lica van teritorije republike Srbije, uplata aranžmana je moguća na naš devizni račun. Instrukcije za plaćanja dobijate prilikom sklapanja ugovora o putovanju.

Popust - FIRST MINUTE

Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, odobravamo popust od 15%. Ponuda važi do 31.01.2020
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, odobravamo popust od 10%. Ponuda važi do 28.02.2020
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, odobravamo popust od 5%. Ponuda važi do 30.04.2020

Sva plaćanja se vrše isključivo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije.

Smeštaj

Najam uključuje troškove električne energije, tople i hladne vode, troškove inventara. Detaljniju opisi destinacija i objekata nalaze se u posebnom katalogu i ovaj cenovniku, koji su prilog ovog programa putovanja. Apartmani se koriste posle 14:00h prvog dana po programu, a poslednjeg dana se napuštaju najkasnije do 9:00h. Tokom boravka gosti sami čiste i održavaju higijenu u smeštajnoj jedinici i obavezni su da je prilikom napuštanja ostave u čistom stanju i sa kompletnim inventarom. Čišćenje apartmana i menjanje posteljine je svakih 5 dana boravka. U svim apartmanima i studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema, posteljina, ali ne i peškiri, toalet papir i sredstva za higijenu. Ukoliko se putnici ne budu pridržavali pravila korišćenja klima uređaja, propisanih kućnim redom u apartmanima, vlasnik ima pravo uskratiti uslugu daljeg korišćenja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana. Eventualne neispravnosti i nedostatke u apartmanima prijaviti odmah predstavniku agencije. Svaku pričinjenu štetu putnik je u obavezi da nadoknadi vlasniku objekta pre napuštanja smeštaja. Svaka oštećenje, koje je postojalo u apartmanu prilikom ulaska, a nije prijavljeno predstavniku, tretiraće se kao šteta, koju su pričinili putnici koji trenutno borave unutra.

Za smeštaj gostiju koji u letovalište dolaze organizovanim autobuskim prevozom odgovoran je pratilac grupe. Gosti sa sopstvenim prevozom javljaju se u letovalište sa vaučerom, prema posebnoj pismenoj instrukciji organizatora predstavniku, koji ih smešta u smeštajnu jedinicu. Gosti su obavezni na domaćinski odnos prema inventaru i opremi kao i poštovanje kućnog reda, koji moze propisati i vremenski period upotrebe tople vode u smeštajnom objektu. Po ulasku u smeštajnu jedinicu gost je dužan da proveri inventar i o eventualnim nedostacima obavesti predstavnika agencije. Eventualne štete prouzrokovane nepažnjom u koriščenju gosti su dužni da prijave domaćinu ili predstavniku i iste odmah nadoknade.
Budući da objekti ne poseduje recepciju, neophodno je na destinaciju stići najkasnije do 22h prvog dana boravka i kontaktirati predstavnika za dobijanje ključa, u suprotnom predstavnik će biti na raspolaganju sledećeg jutra od 08h. Najljubaznije Vas molimo da ne dolazite u privatne objekte-vile u periodu nakon 22h jer se nećete moći smestiti.
Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera
Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan ležaj je 75-80 cm sa 185-190 cm, francuz 120 x 190 cm i bračni ležaj 145-155 cm sa 180-190 cm. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija.

Autobuski prevoz

Vrši se autobusima visoke turisticke klase (visokopodan ili doubledecker), sa klimom, audiom i video opremom. Prevoz se plaća najkasnije 15 dana pre pocetka puta. Autobus polazi dan ranije u odnosu na datume iz tabela. Moguce je prikupljanje putnika ispred svih motela na magistrali Beograd – Niš – Vranje. Povratak autobusa je poslednjeg dana boravka oko 15:30 casova (vreme povratka je podležno promenama). Dolazak u Beograd narednog dana u ranim jutarnjim ili prepodnevnim casovima (najkasnije do 12h). Redosled prijavljivanja odreduje raspored sedenja. Pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava u autobusu nije dozvoljeno. WC nije u upotrebi. Dete mora imati svoje sedište (ne može biti u krilu). U slucaju nepoštovanja ovih odredbi pratilac autobusa ce uskratiti dalji prevoz putniku. Posadu sacinjavaju 2 vozaca i pratilac grupe. Putovanje od Beograda do letovaliošta (razdaljina u tabeli reda vožnje) uobicajeno traje oko 15h, ukljucujuci pauze za odmor i osveženje uz zakonski limitiranu brzinu vožnje i cetiri granicne procedure, u kojima su moguca cekanja nepredvidive dužine trajanja. Mesto dolaska i polaska autobusa najbliže je moguce svakom smeštajnom objektu, najmanje 10 m a najviše 200 m. Minimalan broj putnika za organizovan prevoz je 35.
Po proceni i planu organizatora putovanja ne iskljucuje se mogucnost da se koristie kombi i taksi vozila kao i redovne linije (TRANSFERI I SL. Gde postoji mogucnost presedanja u drugo prevozno sredstvo), što putnik uplatom prevoza bezuslovno prihvata. Agencija može odustati od ugovora bez nadoknde štete i u slucaju da se nije prijavio minimalan broj putnika predvidjen programom putovanja pod uslovom da putnik bude obvešten najmanje 5 (pet) dana pre pocetka putovanja.
Agencija pravi raspored sedenja uzimajuci ravnopravno u obzir starost putnika (stara lica, porodice s decom, trudnice), bolest i fizicke nedostatke, kao i vreme uplate. Putnik ce prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Agencija odreduje mesto polaska, mesta za pauze i njihovu dužinu. Putnici su dužni da prihvate dodeljeno im mesto u autobusu. Prevoz prtljaga (2 komada) je besplatan. Putnik je dužan voditi brigu o svojim stvarima unetim u prevozno sredstvo, o davanju, odnosno preuzimanju prtljaga predatog prevozniku. Agencija nije dužna odneti prtljag do smeštajne jedinice.

Sopstveni prevoz

Kada planirate sopstveni prevoz do destinacije smatra se da je to individualno putovanje. Licno se raspitajte o ruti puta kao i rasporedu vožnje trajekta (ukoliko je ostrvo u pitanju), dokumentaciji i opremi potrebnoj u vašem vozilu, zakonima u zemlji u koju idete i kroz koje prolazite. Napominjemo da je putnik sam odgovoran za svoje putovanje na destinaciju ukoliko koristi sopstveni prevoz. Detalji vezani za putovanje automobilom nalaze se I na www.mup.gov.rs i www.amss.org.rs. O svim detaljima, putnici se mogu raspitati i u agenciji. Ukoliko osoblje u agenciji nije u mogucnosti da odgovori na sva pitanja, molimo putnike da se raspitaju kod nadležnih.

Predstavnik

Predstavnik agencije je angažovan u cilju kvalitetnog ispunjenja obaveza organizatora i pružanja informacija i savetovanja vezanih za boravak i aktivnosti turista. Sa gostima predstavnik komuicira redovnim dežurstvima kod naseg grčkog partnera ili kod smeštajnog objekta u vreme koje je unapred odredjene i objavljeno. U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, putnici su dužni da o tome obaveste predstavnika, popunjavanjem obrasca u pisanoj formi, (Prigovor na licu mesta), PRVOG dana boravka, da bi se na njih moglo reagovati. Reklamacije zbog problema za koje agencija sazna nakon prvog dana boravka ili po povratku putnika – NEĆE BITI RAZMATRANE! Predstavnika za sve hitne situacije (kvar ili nedostatak u smestaju, potreba za lekarom i slicno) kontaktirati OBAVEZNO regularnim pozivom. Predstavnik ne mora da koristi aplikacije poput Viber, Messenger, Skype…

Važne napomene

Pre izdavanja putne dokumentacije neophodno je da putnici uplate celokupan iznos izabranog aranžmana organizatoru putovanja. Putnik je dužan da se upozna i da preuzme Opšte i posebne uslove putovanja turističke agencije Club Paradiso kao i sa opisom smeštajnih kapaciteta u programu i katalogu Leto 2020 pre nego sto izvršiti uplatu i zaključi ugovor za putovanje. Posebni uslovi odustajanja putnika od putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja, koji su sastavni deo ovog programa putovanja i cenovnika, i čine jednu štampanu celinu.

Napomene

Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske i carinske propise za iznošenje dinara i deviza iz zemlje.
Proveriti 2 dana pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme polaska.
Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr.gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
Molimo Vas da pažljivo pročitate napomene, jer su one sastavni deo ovog programa putovanja.
Krajnji rok za otkaz aranžmana ili prevoza zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika je 5 dana pre puta.
Organizator putovanja: Club Paradiso doo, licenca broj OTP 340/2020, kategorije A20.

TURISTIČKA AGENCIJA ATLAS TRAVEL SERVICE NASTUPA U SVOJSTVU SUBAGENTA

CITY VACATIONS
From NA UPIT€
CITY VACATIONS
From NA UPIT€
TOP HOLIDAYS
From NA UPIT€
TOP HOLIDAYS
From NA UPIT€
TOP HOLIDAYS
From NA UPIT€
(CITY VACATIONS)
From NA UPIT€
(USKRS VIKEND)
From 150€
LETO 2020
From NA UPIT€
LETO 2020
From 295€

Detalji aranžmana

Paket aranžman (smeštaj + prevoz) po osobi
DatumMAJ 20MAJ 30
JUN 9JUN 19JUN 29JULJUL 19JUL 29AVG 8AVG 18AVG 28SEP 7SEP 17
Sitonia/Neos Marmaras
1/2 studio120160195235275305350350350305240175130
1/3 studio135185240245295330370370370320270210150
80m od plaže, TV, wi-fi, Klima uređaj bez doplate

Cena paket aranžmana autobusom obuhvata

• usluge smeštaja (10 noćenja) na bazi najma studija/apartmana u izabranom terminu prema tabeli,
• autobuski prevoz autobusom turističke klase (klima, video),
• pratilac grupe,
• predstavnik turističke agencija,
• troškovi organizacije putovanja.

Cena paket aranžmana autobusom ne obuhvata

• turističku taksu od 0,5 eur dnevno, plaća se po studiju/apartmanu na licu mesta,
• troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja (informacija o visini premije i uslovima u agenciji)

Program putovanja

Polazak Autobusa je dan ranije u odnosu na termin iz tabele.

1. Dan: Polazak autobusa Iz srbije. Dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika I polaska, noćna vožnja.
2. Dan - 11. Dan: Boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama.
12. Dan: Poslednji dan boravka, napuštanje objekta, polazak autobusa oko 15h po lokalnom vremenu (za tačno vreme polaska informisati se kod predstavnika agencije).
13. Dan: dolazak u jutarnjim časovima na mesto polaska. Kraj usluga.

Podelite na društvenim mrežama
Newsletter

Pretplatite se na nas newsletter i budite obaveštenim o svim fist minute ponudama i najnovijim aranžmanima.

  Posetite nas na društvenim mrežama

  Newsletter

  Pretplatite se na nas newsletter i budite obaveštenim o svim fist minute ponudama i najnovijim aranžmanima.

   https://www.atlastravel.co.rs/wp-content/uploads/2019/10/logo-g-s.png
   Close

   Vila Relax

   Cena
   120€ po person
   Trajanje
   10 noćenja

    Popunite upit o zakazivanju aranžmana ili o dodatnim informacijama. Polja označena * su obavezna    Atlas Travel